《Astronomy: the science of the stars》ppt74（9份）
it 4 Astronomy: the science of the stars
Section Ⅰ Warming Up & Reading－Pre-reading
You'd like to employ a person to help tar business to the next level, but you may find that there are a large number of employment websites on the Internet. Which one is your best choice? Here are four websites (in no particular order) that can help you get into a pool of job applicants (申请人)．
As you probably already know, LinkedIn is a site where job applicants post resumes (简历) and exchange ideas. The site has more than 135 million members, many of whom may be looking for a new position. The cost to post a job opening on LinkedIn depends on the geographic location of the position. For example, in the Greater Pittsburgh area, a 30-day job posting costs $195.
Craigslist isn't just a place for finding an apartment or selling your old couch. The website has an area devoted to employment in big cities. Employers can post jobs to find suitable employees. Posting in some markets is free, but in others, it costs $25 to $75.
Founded in 1994, Monster has grown to one of the most popular employment websites. It offers pages of advice about career management and employment searches. Monster also provides apps for mobile phones, making it more convenient for people to post their job openings. Job postings on Monster cost from $210 to $395.
Jobster users can create interesting online profiles (简介) containing information about employment and educational history. The site uses an active method in which employers can contact interested applicants. Employers can post as many jobs as they want for only $75 per month.
1．What are the websites listed by the author used for?
A．Helping the users find suitable employees.
B．Helping the users get some highly-paid jobs.
C．Helping tasers' business to the next level.
D．Helping the users improve their company websites.
解析：A 推理判断题。根据第一段的Here are four websites (in no particular order) that can help you get into a pool of job applicants. 可知，作者介绍的这些网站都是帮助雇主招聘用的。
2．Which website is the best choice for a company in need of seven job postings for four weeks?
解析：D 推理判断题。根据Jobster中的Employers can post as many jobs as they want for only $75 per month.可知，这个网站提供包月服务，一个月内可以发布多条招聘信息。
3．Employers probably can communicate with interested applicants on ________.
A．Monster & Jobster B．Jobster & LinkedIn
C．LinkedIn & Monster D．Craigslist & LinkedIn
Unit 4 Astronomy: the science of the stars
Section Ⅱ Warming Up & Reading－Language Points
1．Smoking is harmful (harm) to your health, so you should give it up or at least cut down on it.
2．There are lots of religions (religious) in the world and everyone has the right to believe in them.
3．There are a great number of different theories (theory) about learning styles throughout the world.
4．What makes the things worse is that he has lost his patience.
5．The new law makes it possible for us to get more chances in the country.
6．In summer the house will be too hot for the old man to_live (live) in.
7．Social attention should be paid to preventing our earth from being_polluted (pollute)．
8．The wind was so violent (violence) that several big trees were blown down by it.
9．Tom is unlike (like) his brother, Tony. He is outgoing, while Tony is shy.
10．The four-year-old Russian girl has drawn global (globe) attention for her great gift for languages.
American researchers are making final plans to send a spaceship into space for a possible meeting with an asteroid (小行星). The spaceship is called OSIRIS-Rex. It is six meters long and shaped like a man's bow tie (蝶形领结). The asteroid is called Bennu. It is larger than the Empire State Building in New York City. Bennu weighs about 60 million tons and is traveling at a speed of more than 100,000 kilometers an hour.
The huge space rock is getting closer to Earth. It comes as close as 500,000 kilometers to the planet every six years. Researchers want to take a close look at Bennu because it is considered one of the most dangerous asteroids in our solar system. The American space agency, NASA, will start its research next month. The plan is to put OSIRIS-Rex in orbit (轨道) around Bennu in about two years.
The spacecraft will not land on Bennu, but will make contact (接触) with the asteroid for about five seconds. At that time, a part of the spacecraft will gather about 60 grams of material from Bennu's surface. All of that material will return to the earth inside something called SRC. It is expected to land in the Utah desert in September of 2023.
Scientists want to learn as much as possible about Bennu because of the danger it could cause to our planet. The asteroid “has a quite high possibility of negatively influencing the Earth” in less than 200 years, according to a NASA statement.
Another thing that makes Bennu dangerous is its path around the solar system. That path is changing because of something called the Yarkovsky effect. The Yarkovsky effect is what happens when a cold piece of rock gets close enough to the sun to get heated. Scientists want to know how that warmth changes the orbit of asteroids and other space objects.
1．What do we know about Bennu?
A．It looks like a man's bow tie.
B．It is larger than New York City.
C．It travels 500,000 kilometers every six years.
D．It is getting closer to the earth each day.
解析：D 细节理解题。根据第二段的It comes as close as 500,000 kilometers to the planet every six years.可知，这颗小行星正离地球越来越近。
2．What does the underlined part “It” in Paragraph 3 refer to?
Unit 4 Astronomy: the science of the stars
Section Ⅲ Learning about Language & Using Language
1．We put a piece of cloth across the window to bloct the sunlight.
2．After fighting with his illness many years, the patient pulled through finally.
3．All the visitors were told to watch out for those dangerous animals while visiting the zoo.
4．In my opinion, French is as difficult a subject as English.
5．WeChat make it possible for us to live more convenient.
6．This river is three times longer (long) than that one, flowing across 11 provinces.
7．We did our best to cheer him up when he was about to give up.
8．He is so clever that he wort the problem in such a short time.
9．What he said is of great importance to all of us.
10．The teacher gently (gentle) patted the student on the shoulder, reminding him to pay attention to his writing.
There are many great programs offered by My Gym. Here are some of them.
My Gym's Camp offers different kinds of activities such as fitness games, gymnastics and music. Each camp activity is designed to r children active. Our themes and activities change daily, so no two camp days at My Gym are the same. Whether you are looking for the best place to send your children on cold and rainy days or trying to keep them active and cool during the hot summer months, My Gym's Camp is the place to be.
Parents' Night Out
Need an evening without your children? My Gym's Parents' Night Out gives parents the opportunity to take a break. Please feel confident that your little ones are safe and will have fun with their favorite teachers at My Gym! This evening for your children is filled with many fun games. They won't want the night to end.
The physical benefits of Karate are great as children practice kicnning and jumping during each class. Besides, our students grow confidently and learn about self-control and goal-setting, as we teach these values using fun My Gym methods. As children get older, their training becomes more intense (高强度的) but is always fun!
Practice & Play
Families will enjoy the special time when they laugh, learn and play together at My Gym. Children build important developmental skills and increase their sense of discovery in a free form. Of course, it is surely interesting! The parent-child relationships develop as everyone has a great time!
【文章大意】 My Gym有很多适合小孩和家长学习和娱乐的项目，本文主要在为其中的一些项目做宣传。
1．What can we learn about My Gym's Camp?
A．It offers different activities each day.
B．Its activities are only held on sunny days.
C．It doesn't provide many activities for children.
D．Its activities last longer in the summer months.
解析：A 推理判断题。根据第二段的Our themes and activities change daily, so no two camp days at My Gym are the same. 可知，这里每天的活动安排都不一样。
2．Who would most probably choose the second program?
A．Children who want to go camping.
B．Parents who need a relaxing night alone.
C．Children who want to learn something.